Stiri inchirieri auto

Noutati despre serviciile de inchirieri masini


Prima flota rent-a-car cu sistem de propulsie hibrid din Romania

19 Iulie 2017Avis Romania cumpara o flota de 15 masini hibride de la Toyota, prima de pe piata locala de rent-a-car.

Toyota, unul dintre cei mai mari producatori auto din lume, a inceput livrarea in luna iunie a unui numar de 15 unitati Yaris Hybrid care sa completeze flota de rent-a-car a companiei AVIS Romania. Unitatile vor constitui prima flota rent-a-car cu sistem de propulsie hibrid, o premiera pentru piata din Romania.

Sistemul hibrid de propulsie aduce cu el numeroase avantaje, printre care economisirea combustibilului, costuri reduse de exploatare, precum si avantaje financiare si fiscale.

„Prin intermediul vanzarilor de masini hibride pe care le-am avut in ultimii ani, am reusit sa contribuim la reducerea impactului negativ asupra mediului. Ne bucuram ca astfel am crescut prezenta noastra in flote cu acest sistem avansat de propulsie, inclusiv in zona de rent-a-car, cu atat mai mult cu cat aceasta este si o premiera pentru piata din Romania. Ne propunem sa continuam astfel de investitii si parteneriate importante, care sa ajute atat la protectia mediului inconjurator, cat si la satisfacerea unui numar cat mai mare de clienti care isi doresc sa beneficieze de avantajele unei masini hibrid”, este de parere Edit Tarcolea, Director General Toyota Romania.

Sistemul hibrid are mai putine componente sensibile la uzura, iar cele existente au perioade de exploatare mai lungi. Spre exemplu, ambreiajul, alternatorul, demarorul lipsesc, iar in cea mai mare parte a timpului franarea este electromagnetica cu recuperare de energie, motiv pentru care discurile si placutele de frana trebuie schimbate mult mai rar. Bateria nu se incarca la priza ci prin franare sau cu ajutorul motorului termic si beneficiaza de o garantie a producatorului de 5 ani sau 100.000 km**, insa daca sunt efectuate verificarile anuale Hybrid Health Check, se poate beneficia de acoperirea extinsa pana la 10 ani.

In ceea ce priveste partea financiara, impozitul anual poate fi cu pana la 100% mai mic decat in cazul unui model echivalent cu propulsie clasica. Utilizatorii Toyota Hybrid se pot bucura de o experienta unica in timpul condusului, acesta fiind usor si comod datorita transmisiei automate de tip E-CVT care vine in dotarea standard a modelului.
„Avis Romania are capacitatea si resursele necesare implementarii si dezvoltarii unui sistem de utilizare a flotelor ecologice. Viziunea, transparenta si orientarea catre client raman esentiale pe o piata foarte concurentiala, cum este cea a inchirierilor auto. Obiectivul nostru este ca prin diversificarea flotei sa avem o crestere cu 10% a cifrei de afaceri, fata de 7,4 milioane Euro inregistrata anul trecut”, a declarat Adrian Halmagean, director executiv al Avis Romania.

Printre prioritatile strategice ale companiei Avis Romania se numara si preocuparea constanta pentru mediu, prin analiza impactului calatoriilor asupra lui. Avis Romania a initiat in 2017 un proiect de ecologizare a flotei, fiind promotorii acestui trend, pe piata de rent-a-car din tara noastra. Primul pas a fost realizat prin achizitionarea a 15 masini Toyota Yaris Hybrid, urmand ca pana la sfarsitul acestui an sa intre in flota si 10 masini electrice.

In 2017, Toyota a vandut 791 de masini hibride
In prima jumatate a anului 2017, Toyota a vandut 791 de unitati hibride, fata de 192 in aceeasi perioada a anului 2016, conform raportului APIA. Dintre acestea, cele mai multe, atat anul acesta, cat si anul trecut, sunt reprezentate de modelul Yaris Hybrid (32% in acest an), fiind cel mai performant hibrid din zona B2B, in special din cea a flotelor.
Sistemul hibrid de la Toyota include doua surse de putere combinate pentru a asigura propulsia. Astfel, prin motorul termic (pe benzina) si motorul electric, sunt exploatate din plin atuurile ambelor surse de energie: putere si eficienta ridicate in exploatare.

In 2017, Avis Romania investeste peste 8.5 milioane de Euro pentru schimbarea flotei
Avis Romania este consecventa in furnizarea de servicii de inchirieri auto la standarde inalte de calitate, pentru a satisface nevoile de calatorie dinamice si variate ale clientilor.
In acest sens, exista o crestere constanta a flotei. Anul acesta vor fi investiti 8.5 milioane de Euro in 500 de masini noi, cu dotari suplimentare peste medie, astfel incat clientii Avis sa beneficieze de o calatorie placuta si sigura.


Un nou model auto in flota Avis


15 Noiembrie 2013

Dacia Duster LaureateIncepand cu aceasta luna am adaugat in flota Avis autoturisme Dacia Duster Laureate 4x4.

Masina poate fi rezervata online sau telefonic si poate fi inchiriata din Bucuresti cat si din celelalte locatii nationale Avis.

Click aici pentru mai multe detalii tehnice despre auto Dacia Duster.


Compania de inchirieri auto a anului 2013 - Avis Romania


Avis "Compania de inchirieri auto a anului"Avis Romania a castigat premiul "Compania de Inchirieri auto a anului" la Gala Premiilor de Excelenta ce a avut loc in data de 21 Mai 2013 la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.
Premiile de Excelenta sunt cea mai importanta recunoastere in industria hoteliera si de turism din Romania, Gala anuala pune accent pe inovatie, parteneriaet strategice si angajamente pe termen lung pentru imbunatatirea serviciilor.

Avis Romania a fost desemnata castigatoare in urma voturilor unui juriu format din lideri nationali din industria hospitalitatii dar si in urma a peste 8000 de voturi online. Juriul a votat luand in considerare cifra de afaceri, numarul tranzactiilor, numarul locatiilor din Romania cat si satisfactia clientilor.

"Faptul ca suntem recunoscuti al doilea an consecutiv drept cea mai buna companie de inchirieri auto este dovada eforturilor noastre continue de a satisface cerintele clientilor nostri. Succesul nostru se datoreaza angajamentului si dedicarii personalului nostru de a oferi clientilor servicii superioare de inchirieri auto. Aceasta recunoastere onoreaza promisiunea noastra - We try harder!" - Gabriel Galeteanu, General Manager al Avis Romania

Aviroms Rent a Car SRL este o licenta a Avis Budget Group si opereaza pe piata de rent a car din Romania din anul 1994. Compania a inceput cu un singur birou de inchiriere, cativa angajati si doar 3 masini iar in prezent s-a extins cu 17 birouri de inchirieri auto in 11 orase din tara, cu 86 de angajati si peste 500 de masini.
Pentru mai multe informatii despre Avis si serviciile oferite, accesati www.avis.ro


Aplicatia Avis pentru iPhone - versiunea 2.0

Aplicatia Avis pentru iPhone15 Februarie 2013

De astazi puteti rezerva o masina Avis si mai usor, direct de pe iPhone.
Am lansat versiunea 2.0 a aplicatiei, cu o interfata imbunatatita, mai placuta si mai usor de folosit,
pentru a putea rezerva o masina in cel mai scurt timp, oriunde v-ati afla.

Avantajele aplicatiei sunt:
- posibilitatea rezervarii unei masini in peste 100 de tari
- posibilitatea modificarii rezervarilor
- vizualizarea birourilor de inchiriere pe harta si cautarea celui mai apropiat birou Avis
- obtinerea de mile/puncte Frequent Flyer pentru inchirierile eligibile
- integrare rezervare in Passbook
- reducere de 10% la inchirierile in Romania

Descarcati gratuit aplicatia Avis pentru iPhone, disponibila in Apple App Store.

Avis Romania - desemnata "Cea mai buna companie de rent a car" din Romania


Avis Romania a fost desemnata "Cea mai buna companie de rent a car" din Romania, la evenimentul anual - Gala Premiilor de Excelenta in Turism - care a avut loc in data de 24 Aprilie 2012.
Jurizarea s-a facut de catre 17 membri importanti din industria turismului, in urma unor criterii de performanta, dar si in urma celor 12.000 de voturi trimise on-line pe site-ul evenimentului.
Avem speranta ca aceasta recunoastere ne va mobiliza si in continuare sa facem tot ce ne sta in puteri pentru a respecta promisiunea facuta clientilor Avis - We try harder!Avis a castigat premiul pentru serviciile de rent a car


Ne-am schimbat sediul


Va informam ca incepand de astazi, 05 Martie 2012, ne puteti gasi la un nou sediu.
Adresa noastra este:
Bd. Theodor Pallady nr. 51, Etaj 4, 032258 Bucuresti, Sector 3, Romania

Celelalte date ce contact au ramas nechimbate:

Telefon: 0040 21 210 43 44
Fax: 0040 21 210 69 12
Website: www.avis.ro
E-mail: office@avis.ro
Program de lucru: Luni-Vineri 09.00-17.30Avis Romania implineste astazi 17 ani de activitate!


03 Iunie 2011

Avis implineste 17 ani de activitateIn 1994, Avis a deschis primul birou in Romania in aeroportul Otopeni, cu 3 masini si o mana de oameni.
Astazi administram o flota de peste 500 de autoturisme si suntem prezenti in cele mai importante orase din tara cu 14 birouri de inchiriere capabile sa implineasca si sa depaseasca asteptarile clientilor.
De-a lungul timpului ne-am dedicat dezvoltarii si imbunatatirii serviciilor noastre, continuand sa urmarim motto-ul nostru. "We try harder" este o promisiune ca vom face mai bine azi decat am facut ieri, pentru a oferi valoare clientilor nostri, angajatilor nostri si actionatilor nostri.
Este spiritul Avis.


Imagine vintage Avis inchirieri auto

Avis Rent a Car sarbatoreste 65 ani de existenta!


Avis si-a inceput activitatea in 1946, atunci cand Warren Avis a deschis primul sau birou de inchirieri,
Avis Airlines Rent A Car Systems, la aeroportul Willow Run, Detroit, cu doar 3 masini. In 1965, Avis s-a extins pe piata internationala prin infiintarea diviziei Europa, Africa si Orientul Mijlociu (Avis Europe) si a devenit lider pe piata doar 8 ani mai tarziu in 1973,
pozitie pe care Avis si-a pastrat-o de atunci.

Astazi, dupa 65 ani de existenta, suntem prezenti in peste 160 tari cu mai mult de 4000 de birouri de inchiriere.
Energia, entusiasmul si dorinta de imbunatatire ne-au caracterizat de-a lungul timpului si continuam sa urmarim motto-ul "We try harder" pentru a oferi clientilor nostri cele mai bune servicii de inchirieri auto oriunde in lume!
Aflati aici mai multe detalii despre Avis


Livrare si colectare auto gratis


09 Martie 2011
Incepand cu aceasta data, Avis Romania ofera gratuit serviciul de livrare a masinii la adresa clientului. De asemenea, la terminarea perioadei de inchiriere, masina va putea fi preluata fara costuri suplimentare.
Serviciul de livrare / colectare a masinii inchiriate este disponibil in orasele in care exista un birou Avis. Livrarea / colectarea se va face in timpul orelor de program ale celui mai apropiat birou Avis de adresa dumneavoastra.
Posibilitatea livrarii / colectarii depinde de disponibilitatea celui mai apropiat birou de inchiriere auto.
Pentru a rezerva acest serviciu, va rugam sa ne contactati la reservations@avis.ro sau 0040 21. 210.4344
Click aici pentru a verifica si celelalte servicii si produse oferite de Avis.

Avis inchirieri auto - Porsche Bucuresti Nord

Ne face placere sa va informam ca incepand cu data de 14 februarie, am deschis un nou birou de inchirieri autoturisme in incinta sediului service-ului Porsche Bucuresti Nord.
Avis inchirieri auto Bucuresti NordDatele noului birou Avis sunt:

PORSCHE BUCURESTI NORD
Sos. Pipera - Tunari Nr. 2
Voluntari, 077190, RO

Program:
Luni - Vineri: 07:00 - 19:00
Sambata: 09:00 - 15:00
Duminica: inchis
Telefon: 0723.612.011 / 0735.310.316

Click aici pentru a rezerva masina de inchiriat la acest birou.Noi birouri de inchiriere auto Avis in Romania01 Septembrie 2010

Avis Romānia anunta extinderea retelei de birouri nationale

Īncepānd cu luna Septembrie 2010, Avis Romānia va deschide 4 noi birouri de īnchirieri autoturisme.
Clientii serviciilor de īnchirieri auto vor beneficia de calitatea serviciilor Avis si īn orasele Oradea (Aeroportul International), Targu Mures (Aeroportul International), Bacau (str. Nicolae Balcescu nr. 10-12) si Craiova (Aeroportul International).
"Obiectivul nostru principal este sa depasim asteptarile clientilor nostri, prin calitatea serviciilor oferite. Reteaua nationala a fost extinsa cu īnca 4 birouri si ne straduim īn fiecare zi sa anticipam si sa raspundem cerintelor clientilor nostri" Gabriel Galeteanu - Director General Avis Romānia

Avis Romānia este lider pe piata locala de inchirieri auto, cu o cifra de afaceri de peste 4,45 milioane Euro īn 2009. Compania detine peste 500 de autovehicule si va ajunge la un numar de 14 birouri de inchirieri īn 10 din cele mai importante orase din Romānia (Bucuresti, Bacau, Cluj Napoca, Constanta, Craiova, Iasi, Oradea, Sibiu, Targu Mures, Timisoara). Avis Romānia este licenta Avis Budget EMEA Ltd, lider pe piata de īnchirieri de masini din Europa, Africa, Orientul Mijlociu si Asia. Cu mai mult de 45 de ani experienta īn domeniul īnchirierilor de masini, Avis Budget EMEA Ltd. deserveste peste 8 milioane de clienti anual printr-o retea care cuprinde 160 tari.
Esenta succesului Avis este viziunea singulara de a construi cea mai buna companie īn domeniul īnchirierilor de masini prin investitii īn reteaua ei, īn tehnologie si, cel mai important, īn oamenii ei. We try harder este promisiunea ca vom face azi mai bine decat am facut ieri, pentru a oferi valoare clientilor nostri, angajatilor nostri si actionarilor nostri. Este spiritul Avis.


Decalarea / anularea zborurilor aeriene


In perioada decalarii zborurilor, cauzata de norul vulcanic din Europa, Avis doreste sa raspunda cat mai prompt solicitarilor clientilor si sa-i sprijine in vederea obtinerii celor mai bune solutii de calatorie. La nivel european, Avis a decis suspendarea incasarii taxelor de anulare / neprezentare si returnarea in totalitate a sumelor incasate pentru rezervarile preplatite care nu s-au concretizat.

De asemenea, Avis Romania va pune la dispozitie autoturismele sale, ce pot fi inchiriate din anumite tari europene si predate in Romania. Pentru a verifica disponibilitatea auto in tara dumneavoastra, va rugam sa contactati departamentul nostru de rezervari la tel. (004)021.210.4344 sau sa ne scrieti la reservations@avis.ro


Avis Romania primeste premiul pentru realizari deosebite in anul 2009


1 noiembrie 2009

In perioada 19 -22 octombrie 2009 s-a desfasurat la Istanbul Conferinta AVIS pentru Europa, Africa, Orientul Mijlociu si Asia.
In cadrul acestui eveniment, echipa AVIS Romania a primit 15 Years Service Award (Premiul pentru 15 ani de activitate in Sistemul AVIS) si a fost recompensata cu Outstanding Achievement of the Year 2009 pentru realizarile exceptionale in anul 2009.


Avis Romania a implinit 15 ani!


30 iulie 2009

Avis celebreaza a 15 a aniversare de la inceperea activitatii de inchirieri auto in Romania prin 12 luni de sarbatoare - promotii speciale si activitati in toata tara.

Avis a deschis primul birou in Romania in 1994. Astazi, condus de Gabriel Galeteanu, administreaza o flota de mai mult de 500 de vehicule si peste 12 locatii de inchiriere, capabile sa implineasca si sa depaseasca asteptarile clientilor.
Peste 50% dintre angajatii companiei fac parte din echipa Avis de mai mult de 5 ani, iar majoritatea pozitiilor de conducere sunt ocupate de angajati care au promovat din cadrul firmei; oameni care au castigat experienta in timp si au o pasiune pentru a oferi servicii excelente clientilor nostri.

"We try harder" este spiritul Avis. In esenta simbolizeaza faptul ca, indiferent unde lucram sau care este rolul nostru in companie, oferim ceva mai mult clientilor si colegilor, cautand constant sa imbunatatim tot ceea ce facem.


Premiul ANAT pentru cea mai buna companie de inchirieri de masini


5 aprilie 2009

Avis a primit, din partea ANAT, distinctia de cea mai buna companie de inchiriat masini din Romania. Colaborarea excelenta cu agentiile de turism, suportul continuu oferit acestora si nivelul ridicat de satisfactie a clientilor se numara printre motivele care au contribuit la aceasta reusita. Avis ofera solutii pentru a economisi timp si pentru a creste productivitatea, respectiv satisfactia clientului.

Gala ANAT (Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism) de pe 4 Aprilie, in cadrul Rin Grand Hotel in Bucuresti, este cel mai important eveniment turistic organizat anual in Romania. Peste 250 de profesionisti din domeniu, reprezentand agentii sau asociatii de turism, companii aeriene, hoteluri si mass-media, alaturi de reprezentanti ai GDS au luat parte la eveniment.