Politica de confidentialitate - Avis inchirieri auto Romania

Nota de informare privind protectia datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private Ón sectorul comunicatiilor electronice S.C. AVIROMS RENT A CAR S.R.L. inregistrat la ANSPDCP ca operator de date cu caracter personal cu numarul 16906, are obligatia de a administra Ón conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Colectarea datelor se face pentru prelucrarea in scopuri asociate produselor si serviciilor oferite de operator, cum ar fi contactarea dumneavoastra (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje tex sau telefon) in legatura cu oferte de bunuri sau servicii, efectuarea de studii de piata in vederea determinarii gradului de satisfactie a clientilor, realizarea de rapoarte statistice etc.. Furnizarea datelor solicitate este facultativa. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si pot fi comunicate numai urmatorilor destinatari: dumneavoastra, imputernicitilor operatorului si partenerilor contractuali ai operatorului.

Conform Legii nr. 677/2001 beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la sediul SC AVIROMS RENT A CAR SRL situat in Bd. Theodor Pallady 51, 032258 Bucuresti, Romania. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.


Securitatea datelor

Securitatea datelor dumneavoastra este importanta pentru noi. Cand introduceti date sensibile (de ex. numarul cartii de credit) in timpul unei inregistrari sau in timpul crearii unei rezervari, acestea vor fi criptate prin tehnologia SSL (Secure Socket Layer).

Respectam standardele general acceptate pentru a proteja datele personale si de indentitate transmise catre noi, atat in timpul transmiterii lor cat si dupa primirea acestora. Cu toate acestea, nicio metoda de transmitere a datelor prin internet sau metoda de stocare a acestora intr-un mediu electronic, nu este 100% sigura. De aceea, desi pentru protejarea datelor folosim metode acceptate comercial, nu putem garanta securitatea absoluta a acestora. Din acest motiv, va rugam sa nu introduceti datele cartii de credit in formularele de pe website-ul nostru, decat daca datele cartii de credit sunt mentionate ca fiind obligatorii.