Avis Rent a Car | Rezerva masina de inchiriat

Locatia de preluare
Data preluare:
 
 
Data predare:
 
 
Selectati autoturism
Numar reducere AWD (optional)
Membru Preferred (optional)
Nume familie:
Numar membru (wizard):Preturi speciale la inchirierile auto de weekend in Romania

Profita de weekendurile insorite de vara si porneste intr-o calatorie prin tara. Rezerva o masina de inchiriat Avis si descopera locuri noi si relaxante. Am pregatit masini confortabile si tarife reduse pentru inchirierile de weekend. Alege destinatia, rezerva masina si pregateste-te de drum.

Beneficiezi de preturi reduse pentru inchirierile de weekend !

Rezerva masina

Termenii si conditiile ofertei de inchiriere auto:

Oferta este valabila pentru inchirierile auto ce incep vineri sau sambata si se termina duminica, luni sau marti, fara a depasi 72 de ore de inchiriere.
Tarifele incep de la 59 EUR/3 zile pentru inchirierile care au loc in Bucuresti (Aeroport Otopeni), Cluj, Sibiu si Timisoara. Pentru preluarea de la Statia Avis Intercontinental,tariful incepe de la 69 EUR/3 zile
Masina poate fi preluata de la birouri selectate. In cazul in care masina va fi predata in alt oras decat cel de preluare, se aplica taxa de dislocare (variabila in functie de oras).
Tarifele includ TVA, asigurari furt si accident cu fransiza, km. nelimitati. Pentru eliminarea fransizei, se poate opta pentru asigurari suplimentare in caz de furt sau accident.
Pentru soferii cu varsta intre 21 si 24 ani, se aplica taxa suplimentara pentru sofer tanar, in valoare de 6 EUR/zi (TVA inclus).
Preturile si/sau disponibilitatea auto se pot schimba in cazul modificarii unei rezervari confirmate sau in cazul in care nu se respecta perioada de inchiriere.
La aceasta oferta nu se pot aplica alte promotii, reduceri sau cupoane Avis.

Se aplica termenii si conditiile de inchiriere ale Avis Romania.

Acceseaza flota noastra auto pentru a verifica modelele de masini incluse in grupele ofertate si selecteaza serviciile aditionale potrivite calatoriei tale: GPS, Wi-Fi, scaun pentru copil sau conducator auto suplimentar.
Masinile pot fi inchiriate din Bucuresti, Cluj, Sibiu siTimisoara. Pentru alte orase din tara verificati tarifele.

>>> Click aici pentru a rezerva masina acum