Reduceri inchirierile de masini Avis in SUA

Reduceri la inchirierile auto Avis in SUA

Petreceti o experienta de neuitat in SUA, unde veti gasi destinatii perfecte pentru orice activitate. Inchiriati o masina Avis pentru a calatori
prin toate statele americane si a vizita marile orase ca New York, Los Angeles, Las Vegas, Miami si nu numai.
Rezervati o masina de inchiriat in SUA la preturi reduse cu pana la 15% si veti primi un voucher Simon Shopping Destinations, cu sute de reduceri la o retea larga de magazine de top!


Rezerva masina


Termenii si conditiile ofertei:

Reducerea se aplica la rezervarile create pana la data de 31 Decembrie 2017
Nu se reduc taxele locale obligatorii si taxele pentru servicii aditionale (TVA, taxa contract, taxe drum, asigurari furt si accident, combustibil preplatit, taxe mediu sau taxe pentru servicii si produse aditionale)
Oferta este disponibila la locatii selectate din SUA
Pentru obtinerea reducerii, mentionati numarul AWD H811101 in rezervare
Voucherul se va transmite la adresa de email introdusa in rezervare. Voucherul trebuie prezentat la unul din centrele comerciale mentionate in voucher, unde veti primi o brosura cu toate reducerile disponibile in magazinele participante la promotie (mai multe detalii vor fi mentionate pe voucher)
Oferta depinde de disponibilitatea auto la momentul rezervarii si se poate sa nu se aplice la unele tarife sau in anumite perioade (de ex. in perioada sarbatorilor). Oferta nu se cumuleaza cu alte reduceri sau cupoane Avis si se poate modifica fara preaviz.
Se pot aplica restrictii de returnare a masinii.
Se aplica termenii si conditiile Avis USA. Acestea pot varia in functie de statul in care are loc inchirierea.

Verificati si ofertele speciale pentru inchirieri auto in destinatii internationale din Europa - inchirieri auto fara fransiza.
Descoperiti locuri noi in lume cu Avis Rent a Car!

Inscriere newsletter Avis Rent a Car Bacau